ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Işıklar İlkokulu

Işıklar İlkokulu

IŞIKLAR KÖYÜ CEYLANPINAR/ŞANLIURFA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ; IŞIKLAR İLKOKULU OLARAK TÜRKİYE’Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAKEĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİ SEVGİYLE YÜRÜTEN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA EVRENSEL BİLGİYE KOŞAN, ALANINDA İHTİYAÇLARI KARŞILAMADA GEREKLİ BİLGİ VE BECERİLERLE DONATILMIŞ TEKNİK İNSAN GÜCÜNÜ YETİŞTİREN, ULUSLARARASI DÜZEYDE SAYGIN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK
Misyon
IŞIKLAR İLKOKULU OLARAK, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN, HAYAT BOYU ÖĞRENMEYİ İLKE EDİNEN, ELEŞTİREN VE YARATICI DÜŞÜNEN, ÜLKESİNİ TÜM DÜNYADA TEMSİL EDEN NİTELİKLİBİREYLER YETİŞTİRMEK.
08:30/14:50
kalolifer
Servis-özel araç
Servis mevcuttur.
köy
il:160 ilçe:22
Sportif Etkinlikler
Voleybol,Futbol,Masa Tenisi gibi öğrencilerin gelişimini destekleyecek sportif faaliyetler yapılmaktadır.
TUBİTAK